Vergaderen, trainen of bedrijfspresentatie

Wil je voor jouw medewerkers een belangrijke vergadering organiseren zonder dat zij weggeroepen worden voor dringende telefoontjes?

Wil je jouw werknemers een cursus of training aanbieden en zoek je daar een locatie voor?

Wil je samen met je managementteam kunnen sparren en brainstormen buiten de deur om de koers voor het komende jaren in te zetten?

Wil je ongestoord een bedrijfspresentatie geven aan je netwerk waarbij jouw bedrijf goed uit de verf komt?


Het kan bij Dientje!

Door de dagelijkse hectiek binnen je eigen muren is het soms moeilijk om dergelijke bijeenkomsten ongestoord te kunnen houden. Als je er niet de faciliteiten voor hebt, of als jouw bedrijf niet de benodigde rust kan bieden. Kom naar Dientje, daar vind je alles wat je nodig hebt en zelfs nog meer.

Dientje is persoonlijk en gemoedelijk en wij houden altijd rekening met je wensen. Die kunnen zelfs op de dag zelf nog worden bijgesteld. Daarmee dragen wij bij aan een succesvolle meeting buiten de deur.

Wij hebben ervaring met het organiseren en faciliteren van vergaderingen, ((bedrijfs-)presentaties, cursussen, workshops, seminars, bedrijfsborrels, (zaken-)lunches en diners. 


Voor elke gelegenheid is er ruimte

Dientje heeft meerdere zalen, van verschillende groottes en ambiance. Deze kun je los, tegelijkertijd eventueel ná elkaar gebruiken. Het pand van Dientje stamt uit 1840, onze ruimtes hebben nog mooie authentieke kenmerken van vroeger met de faciliteiten en gemakken van vandaag de dag. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en uitstraling, daarmee kun je altijd de perfect passende ruimte voor jouw meeting of event selecteren. Wij staan klaar voor groepen van 5 tot 300 personen.


Alle faciliteiten

Al onze ruimte beschikken over internet (wifi) waar alle gasten gratis gebruik van kunnen maken. Daarnaast beschikken wij over een beamer, projectiescherm, microfoon en flip-overs. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je je eigen presentatiematerialen meeneemt.

 

Eten en drinken wanneer je maar wilt

In afstemming met jouw persoonlijke wensen voor deze zakelijke meeting kunnen we wanneer wenselijk eten en drinken voorzien. Standaard heten wij alle gasten welkom met een kopje koffie of thee, want er is niets zo fijn als even lekker ‘landen’ na binnenkomst zodat iedereen zich thuis voelt.

Op basis van jouw wensen kunnen we op elk moment een hapje eten, lunch of diner serveren. In een privé setting of gezellig in Dientje’s huiskamer. We bespreken graag vooraf wat je wensen zijn, wanneer je wenst te pauzeren en wat je dan wenst te eten en drinken.

Dientje verzorgt uw bijeenkomst op professionele wijze: van het kopje koffie en het hapje met een drankje tot een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Benieuwd naar onze menukaart? Download hem hier.

 

We bespreken het graag!

Wij zijn erg benieuwd naar wat je aan het organiseren bent. Neem gerust contact met ons op om eens te sparren over de mogelijkheden. Wij hebben dit soort meetings en events al vaak georganiseerd, wie weet kunnen we handige tips geven. Vaak is er namelijk meer mogelijk, of zijn dingen makkelijker te organiseren dan dat het in eerste instantie lijkt.

Ook buiten onze openingstijden kun je bij Dientje terecht. Dan hebben we alle aandacht voor jou en je gasten, relaties of medewerkers!

Meer weten? Bel 0492-361417Evenementen

11/04/2020
Paasbrunch

..

Lees meer
12/04/2020
Paasbrunch

..

Lees meer
17/04/2020
Film Luxor

..

Lees meer
25/04/2020
Optrekdag Rooie Skût

..

Lees meer
27/04/2020
Koningsdag

..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »