Lees de ervaringen van onze gasten

Wat was het een fijn feest!

Vol trots, geluk en tevredenheid kijken wij terug op ons 25 jarig huwelijksfeest. ‘Dientje’ had gezorgd voor leuk en vlot personeel, die prima aanvoelden wat voor mensen wij en onze gasten zijn. Het eten was goed! Lees het hele verhaal >

Groetjes John en Marleen Manders


Echte super service!

Afgelopen zondag hebben we de 90e verjaardag mogen vieren van onze pa. Natuurlijk hoort daar ook wat te eten bij. Dientje heeft een warm/koud buffet met dessert voor ons verzorgd. Het was weer heerlijk en overvloedig. Toen een neefje vroeg 'komt er ook patat?' is Jan die nog speciaal gaan halen (want eigenlijk zouden we dat niet doen). Echt super service!

Bedankt en zeker tot een volgende keer!

Groetjes Eric Toonders


12,5 jaar ondernemerschap gevierd!

Op 13 november 2015 heb ik mijn 12,5 jubileum in ondernemerschap gevierd bij Dientje in Gemert. Het was mijn doel om mijn netwerk bij elkaar te brengen en ze te bedanken voor de samenwerking die we in die afgelopen jaren hebben gehad. Het programma was divers opgezet, en daarbij hebben we ook gebruik gemaakt van de verschillende ruimten bij Dientje. Dit droeg namelijk bij aan de sfeerbeleving en een goede afwisseling voor dit middagprogramma. Lees het hele verhaal >

Hanneke van den Heuvel
Creatie Maakt Alles, Business Improvement Centre


Genoten van een heerlijk diner!

Genoten van een heerlijk diner Bij Dientje ter ere van de 90e verjaardag van onze moeder en oma. Ieder gerecht werd even... mooi en bijzonder opgediend en het smaakte voortreffelijk! De sfeer was fantastisch. Lekker ontspannen en gezellig mede door de bediening! We hebben echt genoten! En zeker voor herhaling vatbaar!
 
 
Groetjes Nicole Mokveld

Bedankt voor de goede zorgen!!!!

Eergisteren ons bruiloftsfeest gevierd bij Dientje. 't eten en de bediening waren meer dan geweldig!!! Allemaal even vriendelijk en behulpzaam. We hebben alleen maar goede reacties gehad over jullie.
Voor Jan en alle andere collega's die ons feest perfect verzorgd hebben, kunnen wij alleen maar zeggen BEDANKT VOOR DE GOEDE ZORGEN.!!!!!!!

Groetjes Gerrit en Eef Meupelenberg


Relaxed geborreld

Gisteren met de familie heerlijk relaxed kunnen borrelen. Naderhand in kleiner gezelschap nog gegeten. Het was top. Het eten was lekker en de sfeer was goed en de bediening ook. Deze heeft geweldig meegedacht met de pinda allergie van onze kinderen waardoor ook zij lekker mee konden doen.

Mariët Ouwehand


Het was een superdag!

Vorige wk vrijdag 24 juni 2016 hebben wij onze bruiloft gevierd bij Dientje. Het was een superdag! Toplocatie voor ons feest en topbediening! Mede dankzij personeel van Dientje hebben we met z'n allen genoten! De volgende keer dat we een feest geven dan zal het weer bij Dientje zijn!

René en Wasanthi

 

 


Evenementen

11/04/2020
Paasbrunch

..

Lees meer
12/04/2020
Paasbrunch

..

Lees meer
17/04/2020
Film Luxor

..

Lees meer
25/04/2020
Optrekdag Rooie Skût

..

Lees meer
27/04/2020
Koningsdag

..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »