Een jubileum is √°ltijd een persoonlijk feest

Een jubileum vieren is áltijd een bijzondere mijlpaal, dat gaat vaak gepaard met veel bijzondere mensen, mooie verhalen en herinneringen. Een jubileumfeest is daarom bij uitstek een feest met een persoonlijk tintje. Het is fijn als je daar je eigen draai aan kunt geven. Bij Dientje zijn we ons daar van bewust, hoe belangrijk het is om zo’n mijlpaal op een persoonlijke manier met je naasten te vieren. Bij Dientje kunnen we praktisch aan elke wens een invulling geven. Bijna alles kan!

Gasten voelen zich thuis

Bij Dientje kom je thuis. En daar doet ons team alles aan om jou en je gasten zich thuis te laten voelen. Wanneer je een feest buiten de deur viert dan is een fijne sfeer, goed eten & drinken en een optimale bediening het allerbelangrijkste. Want wanneer mensen voldaan naar huis gaan kijken ze terug op een fijne avond. En dat je samen met je gasten nog lang napraat over jullie geweldige feest.

Voor elke gelegenheid is er ruimte

Hoe jullie je feest ook wilt inkleden, bij Dientje hebben we voor elke invulling ruimte. We beschikken namelijk over 4 verschillende zalen waar groepen van 25 tot 300 mensen terecht kunnen. Het is ook mogelijk om meerdere ruimtes te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld het grand terras gebruiken bij mooi weer, een intiem diner houden in de Kroonzaal of Zaal de Vrije Heerlijkheid en de feestavond vieren in de Gildezaal. Alles is bespreekbaar.


Goed eten & drinken

Een goed feest kan niet zonder eten en drinken. Van een kop koffie met een gebakje, een glas bubbels, een goed diner met heerlijke wijn, tot rondgebrachte hapjes of een compleet buffet. Het team van Dientje weet zich uitermate goed af te stemmen hoe jullie de persoonlijke aandacht en bediening voor de gasten wensen in te vullen.

 

Wat kun je zelf doen?

Feestvieren is altijd persoonlijk. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jullie persoonlijke stijl in het feest terugkomt. Je hebt alle ruimte om mee te denken over zaalindeling, zaalgebruik, versieringen, muziekinbreng, eten & drinken, programma-indeling enz.

Want: de mix van jouw stijl, de locatie en persoonlijke aandacht maakt jullie feest uniek.

~ Lees hier over de 25jarige bruiloft van John en Marleen Manders ~


Evenementen

24/05/2019
Filmhuis Luxor presenteert:

Filmhuis Luxor Gemert presenteert deze avond weer een film in onze Kroonzaal en zal ongeveer twee ..

Lees meer
06/06/2019
Dientje's Pubquiz

Iedere eerste donderdag van de maand organiseren we Dientje's Pubquiz.        ..

Lees meer
04/07/2019
Dientje's Pubquiz

Iedere eerste donderdag van de maand organiseren we Dientje's Pubquiz.        ..

Lees meer
05/07/2019
Lerarencafé, start van de zomervakantie

Het jaarlijkse lerarencafé;  Het café waar de leraren en alle andere collega's ..

Lees meer
12/07/2019
Buitenfilm Filmhuis Luxor

Filmhuis Luxor Gemert presenteert deze avond weer een film in onze mooie privé gelegen tuin..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »