12,5 jaar ondernemerschap gevierd met gevarieerd programma!

Op 13 november 2015 heb ik mijn 12,5 jubileum in ondernemerschap gevierd bij Dientje in Gemert. Het was mijn doel om mijn netwerk bij elkaar te brengen en ze te bedanken voor de samenwerking die we in die afgelopen jaren hebben gehad. Het programma was divers opgezet, en daarbij hebben we ook gebruik gemaakt van de verschillende ruimten bij Dientje. Dit droeg namelijk bij aan de sfeerbeleving en een goede afwisseling voor dit middagprogramma.
 
Dit hebben we als volgt ingestoken:
  • Ontvangst met lunch, koffie & thee in het café van Dientje. In het café kon ik een gezellig samenzijn realiseren. Mensen hadden verschillende mogelijkheden om te staan of te gaan zitten en om nieuwe of bekende mensen te ontmoeten. Ook in het café hebben we de speeches gedaan en de inleiding naar het seminar.
  • Na de speech zijn we naar de grote zaal gegaan, waar een seminar werd gegeven. Door de ruim opzet van de zaal was er voldoende ruimte voor iedereen om te zitten. De zaal had een goede akoestiek, waardoor de spreker goed hoorbaar was.
  • Na het seminar zijn we weer terug naar het café gegaan, waar we een afsluitende borrel hadden. Wederom droeg de sfeer van het café bij aan de beleving van mensen om 'gezellig samen te zijn' en onder het mom van een drankje en hapje met elkaar bij te praten.
 
Ik heb van meerdere gasten de reactie terug gekregen dat de locatie zo goed aansloot bij het programma. Door te switchen tussen café en de grote zaal was er voldoende afwisseling en paste de sfeer van de ruimte ook bij het onderdeel van het programma. Mensen hebben het als érg leuk en inspirerend ervaren, waar de locatie van Dientje een grote bijdrage in heeft geleverd.
Door het organiseren van dit feest bij Dientje heb ik ervaren wat het voordeel is om meerdere ruimten ter beschikking te hebben, en een juiste match te kunnen maken tussen een zaal en programma. Het heeft mij doen besluiten om dit soort feesten/events vaker te willen organiseren voor mijn netwerk. 
 
Hanneke van den Heuvel
Creatie Maakt Alles
Business Improvement Centre

Evenementen

02/10/2021
Gimmerse Bokkentocht

Tickets verkrijgbaar via: eventix.shop/u2t9amqxhttps://www.facebook.com/events/318794916031136/..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »