Jullie persoonlijke trouwfeest

Een bruiloft vieren is één van de grootste mijlpalen in het leven. Deze dag blijft een grote herinnering voor jullie en voor je naasten. En daarom is het zo belangrijk dat je van jullie bruiloft een écht persoonlijk feest kunt maken. Een feest met jullie stijl, smaak en sfeer. Bij dientje kunnen we praktisch aan elke wens een invulling geven. Bijna alles kan!

Gasten voelen zich thuis

Bij Dientje kom je thuis. En daar doet ons team alles aan zodat jullie en de gasten je helemaal thuis voelen. Bij een huwelijksfeest zijn een fijne sfeer, goed eten & drinken en een optimale bediening het allerbelangrijkste. Want wanneer iedereen voldaan naar huis gaat, kijkt iedereen terug op een fijne dag. Zodat je samen met jullie gasten nog lang napraat over jullie geweldige feest.

Mixen en matchen van onze ruimten

Dientje beschikt over 4 zalen, een restaurant en een groot privé terras. Al deze ruimtes hebben ieder hun eigen sfeer en uitstraling en kunnen gedurende dag worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het ja-woord geven in de privé tuin (grand terras), een intiem diner in de Kroonzaal of Zaal de Vrije Heerlijkheid en de feestavond in de grote Gildezaal. Bij Dientje kun je met groepen van 25 tot 300 mensen terecht. Alles is bespreekbaar!

Goed eten en drinken

Een trouwfeest kan niet zonder eten en drinken. Van een kop koffie bij het aansnijden van de bruidstaart, een glas bubbels om met alle gasten te proosten, een uitgebreid diner met jullie daggasten, de rondgebrachte hapjes en drankjes tijdens de feestavond tot een compleet buffet. Het team van Dientje weet zich uitermate goed af te stemmen in de persoonlijk aandacht voor jullie gasten en hoe jullie de bediening voor je gasten wensen in te vullen.

Wat kun je allemaal zelf doen?

Een bruiloft is altijd persoonlijk. Denk maar aan de keuzes die je maakt of je wel of geen receptie geeft, welke gasten wil je tijdens de feestavond uitnodigen, hoe geef je invulling aan muziek en dansen enz. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jullie persoonlijke touch gedurende de gehele bruiloftsdag terugkomt. Je hebt daarom alle ruimte om je eigen wensen en ideeën uit te voeren met betrekking tot programma, zaalindeling, zaalgebruik, versieringen, muziek, eten & drinken enz.

Want: de mix van jullie stijl, de locatie en de persoonlijke aandacht maakt jullie bruiloft uniek.
Wij horen graag jouw plannen. Bel gerust om met ons te sparren: 0492-361417

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij hebben al veel verschillende soorten bruiloftsfeesten de revue zien passeren. We weten waar je allemaal aan moet denken. Dat hebben we voor jou in een checklist verwerkt, zodat je niets vergeet in alle voorbereidingen! Vind jij het fijn om een beetje hulp te krijgen bij het plannen van jullie trouwdag? Download dan hier deze Trouw checklist.


Evenementen

11/04/2020
Paasbrunch

..

Lees meer
12/04/2020
Paasbrunch

..

Lees meer
17/04/2020
Film Luxor

..

Lees meer
25/04/2020
Optrekdag Rooie Skût

..

Lees meer
27/04/2020
Koningsdag

..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »