Dientje's Huiskamer

Dientje's Huiskamer biedt je een stijlvolle, ontspannen setting voor een gezellig borrel met een hapje of om gezellig te tafelen. Maar onze huiskamer is ook uitermate geschikt voor ontvangsten van feesten, receptie, (verjaardags-)feesten of een gezellige borrel met een groep. Met onze goed gevulde bar worden jij en je gasten, relaties of vrienden in de watten gelegd.

Doordeweeks is de huiskamer vooral een onderkomen voor de vele verenigingen die bij Dientje zijn gehuisvest. Elke eerste donderdag van de maand, wordt er Dientje's Huiskamerquiz gespeeld. Je kunt hier altijd aan meedoen met je kennissen, vrienden of familie. De Huiskamerquiz start altijd op om 20:00 uur.

Van vrijdag tot en met zondag is onze huiskamer geopend vanaf 10:00 uur en kun je bij ons terecht voor een heerlijke lunch, een kop koffie met iets lekkers, een borrel met een hapje of een heerlijk 3-gangen-diner. We hebben een heerlijk menu samengesteld welke we regelmatig aanpassen op basis van seizoen, inspiratie of ideeën/wensen van onze gasten.

Op doordeweekse dagen is Dientje's Huiskamer ook op reservering beschikbaar. Loop gerust bij ons binnen, kom heerlijk proeven en geniet van de huiselijke sfeer van weleer.


Evenementen

22/02/2019
Filmweekend FILMHUIS LUXOR

Filmhuis Luxor Gemert presenteert dit weekend meerdere films met een centraal thema in onze Kroonz..

Lees meer
23/02/2019
Filmweekend FILMHUIS LUXOR

Filmhuis Luxor Gemert presenteert dit weekend meerdere films met een centraal thema in onze Kroonz..

Lees meer
24/02/2019
Restaurant gesloten ivm GENERALAAF

Vandaag barst het carnavalsgebeuren los bij Dientje.  Dweilorkesten laten zich van hun beste ..

Lees meer
24/02/2019
Generalaaf

Generale repetitie voor het alaaf.  Oftewel hét muziekspektakel om de carnaval in te l..

Lees meer
01/03/2019
Carnaval

Volgens goed gebruik staat ook dit jaar Dientje weer een carnavals weekend helemaal 'op zunne kop'..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »