Wat was het een fijn feest!

Vol trots, geluk en tevredenheid kijken wij terug op ons 25 jarig huwelijksfeest. Een gelegenheid waarvan we vooraf wisten dat we dat graag met onze kinderen Tim en Niels, familie, vrienden en collega’s wilden vieren. Maar hoe?

25 jaar geleden hebben we ons huwelijk op traditionele wijze gevierd. Eigenlijk vierde iedereen het ongeveer hetzelfde, dat was toen eenmaal zo. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk, bijna alles kan.

Klein of groots? Veel genodigden of juist met een selecte groep? Met of zonder muziek en vervolgens: wat voor muziek? In een zaal of thuis? Al die mogelijkheden zijn ontzettend fijn, maar ook erg lastig! Hoe willen wij het vieren?

Natuurlijk hadden we eigen ideeën… Een écht feest moest het worden, met muziek, hapjes en drankjes én de mogelijkheid om te dansen. Met een groep van ongeveer 110 mensen, moest het toch ‘intiem’ en gezellig zijn.

Omdat de meeste van onze gasten bij ons in de buurt woont, hebben we in de Mortel en omstreken rondgekeken voor een locatie. Welke zaal past het beste bij onze feestwensen? Wat is er mogelijk?

Bij ‘Dientje Wijn’ voelden we ons meteen welkom, het klikte. Onze ideeën blijken mogelijk én Jan heeft goede tips!  Onze zoons mochten de zaal zelf mee opsieren met ballonnen en slingers. En we kozen zelf onze DJ uit.

In overleg zijn we tot een mooi menu van hapjes gekomen, die tijdens het feest werden rondgebracht, gewoon op de dansvloer of aan de tafels.

Ook met betrekking tot het schenken van drankjes zijn persoonlijke wensen mogelijk. Precies wat bij ons gezelschap past. Afhalen aan de bar mag, maar ook wordt het aan de tafels gebracht.

De zaalindeling hebben we in overleg opgesteld, zodat de ouderen een makkelijke stoel hebben én alles kunnen zien. Verder veel hangtafels voor de andere gasten. Lekker ruim opgezet, zodat er volop ruimte is om te swingen! Dit feest moest wel slagen!

En gelukkig is dat perfect gelukt! ‘Dientje’ had gezorgd voor leuk en vlot personeel, die prima aanvoelden wat voor mensen wij en onze gasten zijn. Het personeel was attent, vriendelijk en vrolijk. Van de warme en koude hapjes werd heerlijk gegeten. De zaal had ruimte genoeg, maar voelde niet te groot aan. De ouderen hadden een fijne stoel en goed overzicht op het feestgedruis. Het was ECHT FEEST!

Kortom: wij, maar ook onze familie, vrienden en collega’s, kijken terug op een schitterende avond.

Op naar ons volgende jubileum!

Groetjes uit De Mortel,

John en Marleen Manders.


Evenementen

02/10/2021
Gimmerse Bokkentocht

Tickets verkrijgbaar via: eventix.shop/u2t9amqxhttps://www.facebook.com/events/318794916031136/..

Lees meer
Bekijk alle evenementen »